Boek OostendeFree Wifi
   
greenkey
Fietsvriendelijk logie   toegankelijkheidslabelAplus    
In 2014 verhuisde hostel "De Ploate" naar een gloednieuw gebouw! De toplocatie blijft verzekerd - pal in het centrum van Oostende en vlakbij het strand en het station.

De nieuwe en moderne jeugdherberg voldoet aan alle eisen van de hedendaagse backpacker: comfortabele kamers van 2 tot 6 personen, met privé badkamer. Een leuke lounge en bar om te ontspannen en andere reizigers te ontmoeten, polyvalente zalen - waaronder een strandlabo - die gratis ter beschikking staan van groepen die in de jeugdherberg verblijven,... De jeugdherberg is ideaal voor een unieke combinatie van stad & zee. En dat geldt zowel voor gezinnen & backpackers als groepen & scholen. De jeugdherberg heeft oog voor ecologisch, economisch en sociaal toerisme.

Oostende, de Koningin der Badsteden, is een historische stad die tegelijkertijd ook kosmopolitisch, modern en bedrijvig is. Al generaties lang vinden excentrieke kunstenaars hun inspiratie in de stad van James Ensor en dat merk je aan het culturele leven, bijvoorbeeld in het authentiek gerenoveerde Casino Kursaal, Mu.ZEE, Earth Explorer,… Maar je kunt ook lekker zonnen op het strand, of eindeloos shoppen in de vele winkelstraten!

 

96 bedden verdeeld over 18 kamers met privé sanitair 2persons blue 4persons blue 6persons blue wheelchair blue 

157 bedden in 49 kamers,
met eigen sanitair

18 kamers
van 2 bedden

27 kamers
van 3 tot 4 bedden

4 kamers
van 6 bedden
rolstoel
toegankelijk

 

 

Copyright 2013 © VJH - Vlaamse Jeugdherbergen vzw. Alle rechten voorbehouden. Designed By ProRa & Steven for VJH