Boek BrusselFree Wifi    
  hi-Q 46x50

Renovatie en uitbreiding hostel Bruegel - UPDATE

Fase 1 : Nieuwbouw - Afgerond
In totaal kunnen er 49 gasten logeren in 17 kamers. De nieuwe kamers hebben twee, drie of vier bedden en beschikken allemaal over een eigen douche en toilet. Er zijn zowel privékamers als gedeelde kamers.

Fase 2 :  Renovatie oude gedeelte
Momenteel wordt het oude gedeelte aangepakt en krijgen de bestaande kamers een grondige make-over. Samen met de uitbreiding zal er in totaal plaats zijn voor zo’n 190 gasten.

Tijdens de tweede fase wordt het oude gedeelte tijdelijk gesloten en kunnen gasten enkel overnachten in de nieuwbouw (49 bedden). Geleidelijk aan zal de capaciteit toenemen.


Jeugdherberg “Bruegel” ligt op wandelafstand van het Centraal Station en de Grote Markt. De vele monumenten, musea en attracties van deze Europese hoofdstad zijn dus gemakkelijk te bereiken. De jeugdherberg staat bekend voor de internationale sfeer en de levendige bar. Ideaal om je internationaal netwerk uit te breiden!

Brussel heeft veel te bieden. Voor iedere persoon of groep is er wel een programma op maat. Leef je uit met de must see toeristische attracties, en stil je culturele honger met de vele musea, tentoonstellingen, concerten en festivals. En vergeet de architectuur niet, met o.a. de vele artnouveauwoningen van Victor Horta. Shopaholics trekken naar de Nieuwstraat of Louizalaan. Hou je eerder van snuisterijen? Ga dan naar de bekende vlooienmarkt in de volkswijk de Marollen… Te veel om op te noemen!

 

135 bedden verdeeld over 48 kamers elk voorzien van eigen douche - toiletten zijn gemeenschappelijk 2persons amarant 4persons amarant
135 bedden in 48 kamers,
waarvan 40 met eigen sanitair
26 kamers
van 1 tot 2 bedden
22 kamers
van 3 tot 4 bedden

 

 

Copyright 2013 © VJH - Vlaamse Jeugdherbergen vzw. Alle rechten voorbehouden. Designed By ProRa & Steven for VJH