Boek KortrijkFree Wifi
toegankelijkheidslabelAplus 
HI Quality Certified Hostel
 
Welkom in de nieuwe jeugdherberg
Sinds april 2015 verwelkomen we jullie opnieuw in Kortrijk, in een gloednieuw gebouw!
Op de bestaande site in de Passionistenlaan werd een nieuw en indrukwekkend hostel gebouwd. De nieuwe jeugdherberg heeft een capaciteit van 123 bedden, verdeeld over kamers van 1 tot 6 personen, allemaal met eigen badkamer. Daarnaast is er ook een restaurant en bar, 2 polyvalente zalen en is het hostel toegankelijk voor mensen met een beperking. Het hostel richt zich op jonge rugzaktoeristen, grote gezinnen, schoolklassen en internationale studenten die op zoek zijn naar een betaalbare prijs én een comfortabele kamer.
 

Verken Kortrijk en omstreken
Het station ligt op wandelafstand, net als het stadscentrum. De stad Kortrijk heeft veel historische gebouwen en het Begijnhof en het Belfort zijn zelfs uitgeroepen tot Unesco werelderfgoed. Maar ook nieuwe buurten zoals het Buda-eiland zijn zeker een bezoekje waard. Daarnaast is deze stad de ideale uitvalsbasis om de Westhoek en Flanders Fields te verkennen en sta je op een half uurtje in steden als Doornik en Rijsel.

 
162 bedden verdeeld over 47 kamers elk voorzien van eigen sanitair 1persons amarant 21 kamers van 2 bedden met eigen sanitair  4persons amarant 6persons amarant Rolstoel toegankelijk
123 bedden in 38 kamers
met eigen sanitair
5 kamers
van 1 bed
16 kamers
van 2 bedden
8 kamers
van 4 bedden
9 kamers
van 6 bedden
Rolstoel
toegankelijk
Copyright 2013 © VJH - Vlaamse Jeugdherbergen vzw. Alle rechten voorbehouden. Designed By ProRa & Steven for VJH