Boek ZoerselFree Wifi
Fietsvriendelijk44x50

"Generaties van inzet en volharding" is een unieke boek dat handelt over het wel en wee van 80 jaar jeugdherberg te Zoersel en verteld het verhaal van het Gagelhof en word met trots voorgesteld. Geïntereseerde kunnen best al hun exemplaar reserveren bij de coördinator van de jeugdherberg Zoersel via mail zoersel@vjh.be of telefonisch op +32 (0)3 385 16 42
meer info ...


Jeugdherberg "Gagelhof" is een geval apart. Als unicum op het Europese vasteland wordt deze jeugdherberg volledig door vrijwilligers gerund. In 2017 vierden ze hun ‘40 jaar vrijwilligersploeg’. De vrijwilligers ontvangen je met open armen in hun gezellige jeugdherberg, maar let op: hun enthousiasme is aanstekelijk!

Vriendengroepjes en verenigingen trekken zich graag terug in deze afgelegen jeugdherberg, midden in het groen. Overdag maak je een heerlijke wandeling in de bossen rond de Trappistenabdij van Westmalle of het Zoerselbos en ‘s avonds geniet je van de gezellige warmte in de jeugdherberg. Bij de open haard kun je verhalen uitwisselen terwijl je wacht op het avondeten, dat je zelf kunt klaarmaken in de trekkerskeuken.

 

60 bedden over 13 kamers, sommige met privé sanitair 2persons green 4persons green 6persons green

60 bedden in 13 kamers,
waarvan 5 met eigen sanitair

3 kamers
van 1 tot 2 bedden

7 kamers
van 4 tot 5 bedden

3 kamers
van 6 of meer bedden

 

 

Copyright 2013 © VJH - Vlaamse Jeugdherbergen vzw. Alle rechten voorbehouden. Designed By ProRa & Steven for VJH