Boek LierFree Wifi toegankelijkheidslabelA
Fietsvriendelijk44x50
greenkey

BED MUZET is het eerste culturele hostel in België. Gesitueerd in de groene oase rond de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Lier, ligt dit hostel pal in de historische binnenstad, vlakbij de Sint-Gummaruskerk, de Zimmertoren en de Grote Markt.

BED MUZET is ondergebracht in een gerenoveerde vleugel van het voormalige klooster van de Zwartzusters en beschikt over een rustgevende binnentuin. Het hostel maakt deel uit van de cultuurcampus Lier en richt zich in eerste instantie tot al wie cultureel actief is (koren, orkesten, rockgroepen, musical-, dans- en theaterverenigingen, beeldend kunstenaars, etc…). Het kan zowel gaan om liefhebbers als (semi-)professionelen die individueel of in groep komen genieten van deze unieke pleisterplaats voor cultuurbeleving.

Enig in zijn soort is de combinatie van verblijfsaccommodatie gekoppeld aan het aanbod van volledig toegeruste infrastructuur voor het beoefenen van diverse culturele disciplines. Zo beschikt de academie over leslokalen, oefen- en uitvoeringsruimten met standaard aanwezigheid van pupiters, piano’s, danslokalen, akoestisch geïsoleerde slagwerkruimten en een opnamestudio.

Naast de gerichtheid op een cultureel georiënteerd publiek zijn in BED MUZET uiteraard ook individuele backpackers, families, sport-, natuur- en andere verenigingen er meer dan welkom.

 

112 bedden verdeeld over 31 kamers met privé sanitair 1persons amarant 2persons amarant 4persons amarant 6persons amarant wheelchair amarant

78 bedden in 27 kamers,
met eigen sanitair

2 kamers
van 1 bed

14 kamers
van 2 bedden

9 kamers
van 4 bedden
2 kamers
van 6 bedden
Rolstoel
toegankelijk

 

 


Copyright 2013 © VJH - Vlaamse Jeugdherbergen vzw. Alle rechten voorbehouden. Designed By ProRa & Steven for VJH