5 tips om VJH te helpen door onzekere corona-tijden

Maxine

Vele bedrijven zijn momenteel in overlevingsmodus. Dit zorgt ervoor dat iedereen creatief moet omspringen met de dagelijkse werking. Daarnaast ligt de oplossing niet alleen bij bedrijven zelf. Nee. Iedereen kan meer dan ooit een steentje bijdragen en dat doe je zo…

1. Niet annuleren, maar omboeken.

Alle Hi Hostels over heel de wereld, krijgen massa’s annulaties toegestuurd. Begrijpelijk aangezien deze onzekere tijden niet toelaten om de volgende dagen op stap te gaan. De oplossing? In plaats van je volledige uitje af te blazen, kan je omboeken.

Je geeft jezelf iets om naar uit te kijken en je helpt ons er enorm mee. Wacht niet en contacteer één van onze hostels voor meer info. Binnen een aantal weken draait alles hopelijk weer zoals normaal en ontvangen wij jou met open armen terug in één van Vlaamse Jeugdherbergen.

Contactpagina

2. Word lid van Vlaamse Jeugdherbergen vzw

Door je vandaag nog aan te sluiten bij de Vlaamse Jeugdherbergen en het Hostelling International netwerk, krijg je vele voordelen. Je krijgt niet alleen korting op je rechtstreekse boekingen en bestellingen aan de bar, je krijgt ook nog eens een extra welkomstbon waardoor je het lidgeld bijna helemaal terugverdiend!

Daarnaast krijg je wereldwijde kortingen op je verblijf en bij veel internationaal bekende partners

Een kleine investering voor jou, een enorme meerwaarde voor ons beiden!

Meer info

 

vlaamse-jeugdherbergen-reizen


3. Reis in eigen land

Mooie bestemmingen zijn niet alleen in andere landen en continenten te vinden. Ook in België zijn er vele ongerepte plekken die je hoogstwaarschijnlijk nog nooit hebt bezocht. Waarom niet eens een citytrip naar Gent, een mid-weekje naar Voeren of eens uitwaaien aan de Belgische kust? Zo steun je niet alleen de verblijven waar je overnacht, maar alsook de lokale restaurants en boetiekjes.

Bestemmingen in Vlaanderen

4. Doe een verblijf cadeau

Je kan momenteel niet reizen of leuk gaan shoppen, maar dat wil niet zeggen dat het nooit meer gaat gebeuren. Denk vooruit en koop een cadeaubon! Want zeg nu, wie wil er nu geen overnachting cadeau krijgen?

Wil je graag een VJH- cadeaubon? Stuur een mailtje naar marketing [at] vjh [dot] be

5. Promoot mee en word een ambassadeur

Ben je fan van een product of dienst? Deel deze dan met je familie en vrienden. Niet alleen op sociale media, maar ook in real life. Of in quarantaine tijden: in een videogesprek! :) Als meer mensen op de hoogte zijn van jouw positieve ervaring met een bedrijf, dan zijn ze ook sneller te overtuigen om hetzelfde te doen!

Je kan al starten met dit blogbericht te delen op jouw sociale media! Een kleine moeite die voor ons een grote impact kan hebben.
 

vlaamse-jeugdherbergen-savetourism-coronavirus-5tips