Clean Beach Cup met gratis overnachting

Maxine

Neem deel aan de grote strandschoonmaak van Eneco Clean Beach Cup

Op zondag 12 september is het zover, de uitgelezen moment om net iets extra te doen voor onze planeet. Dankzij de organisatie van Eneco Clean Beach Cup  komen verschillende mensen samen om actie te ondernemen. Een grote strandschoonmaak om afval van onze stranden te verbannen. Kom jij ook?

Help een handje mee en geniet van een gratis overnachting

Met de grote strandschoonmaak van Eneco Clean Beach Cup neemt ons land voor de twaalfde keer deel aan de opruimactie. Naar jaarlijkse gewoonte staan wij voor de volle 100% achter dit initiatief en willen we jullie aansporen mee te doen.

Iedereen die overnacht op 11 of 12 september in Jeugdherberg De Ploate in Oostende of De Peerdevisser in Oostduinkerke én deelneemt aan de Eneco Clean Beach Cup, krijgt zijn of haar overnachting terugbetaald. Zo kan je er meteen ook een leuk weekendje van maken aan zee!

Wat moet je doen?

  1. Schrijf je in voor de Eneco Clean Beach Cup
  2. Boek je verblijf in Oostende  of Oostduinkerke via jeugdherbergen.be of via email*
  3. Neem op 12 september 2021 deel aan de strandschoonmaak en laat je deelnameformulier afstempelen in de surfclub. Dit is een stempel die je krijgt op de locatie van de Clean Up
    ! Neem je inschrijvingsformulier/ -mail mee naar de locatie naar keuze
  4. Kom na afloop naar de jeugdherberg en toon je bewijs van deelname
  5. Ziezo! Je nam deel aan de Beach Clean Up en krijgt je overnachting terugbetaald.

*Op basis van beschikbaarheid. Om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven om deel te nemen, accepteren we in dit kader enkel boekingen tot 10 personen.

 

Jij doet iets moois voor onze planeet? Dan doen wij graag iets terug voor jou! Eerlijk, toch?