Clean Beach Cup met gratis overnachting

Maxine

Neem deel aan de grote strandschoonmaak 

Op zondag 22 maart is het zover, de uitgelezen moment om net iets extra te doen voor onze planeet. Dankzij de organisatie van Eneco Clean Beach Cup  komen verschillende mensen samen om actie te ondernemen. Een grote strandschoonmaak om afval van onze stranden te verbannen. Kom jij ook?

brian-yurasits-plastic-bottle-on-beach
© Photo by Brian Yurasits

Wist je dat de plastic massaproductie pijlsnel blijft stijgen?

Massaproductie zorgt ervoor dat maar liefst 5 à 14 miljoen ton plastic afval in zee terecht komt. Dit in 1 jaar. Dat is tot 444 kilogram per seconde! Plastic komt dus terecht op onze stranden. Stranden waar wij allemaal wel eens over willen wandelen, kinderen willen spelen en waar anderen simpelweg een ijsje willen eten. 

Jij kan meehelpen om de catastrofale gevolgen op allerlei plekken in de wereld te beperken door hier te starten, in België. Schrijf je hier in om deel te nemen aan de strandschoonmaak en krijg dan ook jouw overnachting terugbetaald.

© Photo by Brian Yurasits


Help een handje mee en geniet van een gratis overnachting

Met de grote strandschoonmaak van Eneco Clean Beach Cup neemt ons land voor de elfde keer deel aan de opruimactie die Surfrider Foundation Europe voor de 26ste keer wereldwijd organiseert. Naar jaarlijkse gewoonte staan wij voor de volle 100% achter dit initiatief en willen we jullie aansporen mee te doen.

Iedereen die overnacht op 21 of 22 maart in Jeugdherberg De Ploate in Oostende of De Peerdevisser in Oostduinkerke én deelneemt aan de Eneco Clean Beach Cup, krijgt zijn of haar overnachting terugbetaald. Zo kan je er meteen ook een leuk weekendje van maken aan zee!

Wat moet je doen?

  1. Schrijf je in voor de Eneco Clean Beach Cup
  2. Boek je verblijf in Oostende  of Oostduinkerke via jeugdherbergen.be of via email*
  3. Neem op 22 maart 2020 deel aan de strandschoonmaak en laat je deelnameformulier afstempelen in de surfclub. Dit is een stempel die je krijgt op de locatie van de Clean Up
    ! Neem je inschrijvingsformulier/ -mail mee naar de locatie naar keuze
  4. Kom na afloop naar de jeugdherberg en toon je bewijs van deelname
  5. Ziezo! Je nam deel aan de Beach Clean Up en krijgt je overnachting terugbetaald.

*Op basis van beschikbaarheid. Om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven om deel te nemen, accepteren we in dit kader enkel boekingen tot 10 personen.

 

Jij doet iets moois voor onze planeet? Dan doen wij graag iets terug voor jou! Eerlijk, toch?

eneco-beach-clean-up-2020