Kerstmarkten in Europa

Al de kerstmarkten in België al bezocht en zin om het eens op een ander te proberen? Deze kerstmarkten in Europa doen onze harten sneller slaan. Hostel boeken en wegwezen!

In de buurt

Kerstmarkt Keulen, Duitsland

Keulen, Duitsland

Ook in Duitsland weten ze hoe ze kerstmarkten moeten organiseren. De kerstmarkt van Keulen vindt plaats van 27 november tot 23 december.

Kerstmarkt Rijsel, Frankrijk

Rijsel, Frankrijk

Wie liever de Franse kerstsfeer opsnuift kan net over de grens terecht in Rijsel. De kerstmarkt is open tot 27 december en ook Vieux Lille is een aanrader tijdens de kerstperiode.

Kerstmarkt Valkenburg

Valkenburg, Nederland

Dé kerststad van Nederland is volgens kenners Valkenburg, waar je 2 kerstmarkten hebt in de grotten. De hostel van Voeren ligt op 30min rijden, de hostel van Maastricht op 20min.

Iets verder

Kerstmarkt in Tivoli Garden, Kopenhagen

Kopenhagen, Denemarken

Tivoli Gardens is een sfeervol familiepark dat in de kerstperiode prachtig versierd wordt. Er zijn verschillende lichtshows en het seizoen wordt afgesloten met een vuurwerkshow.

Kerstmarkt Wenen, Oostenrijk

Wenen, Oostenrijk

De Weense kerstmarkt bij het stadhuis bestaat al meer dan 700 jaar en straalt nog altijd veel charme uit, maar je kan ook op verschillende andere pleinen de kerstsfeer opsnuiven.

Kerstmarkt Praag, Tsjechië

Praag, Tsjechië

De twee grootste kerstmarkten van Praag vinden plaats op het  Oude Stadsplein en het Wenceslasplein, maar ook op andere pleinen in de stad kun je kraampjes en Tsjechische delicatessen terugvinden.