Laat je inspireren op de Reismarkt

Tine
reismarktbeursvlaamse jeugdherbergen

Wegwijzer vzw organiseert in 2018 voor de 33e keer intussen de befaamde Reismarkt. Op zondag 25 februari worden de Stadshallen van Brugge omgetoverd in een waarlijk paradijs voor de reiziger. Het is het moment om reisdromen om te zetten in concretere plannen!

Voor en door reizigers

Op de beurs vind je meer dan 250 reizigers-informanten die hun reiservaringen delen met de bezoekers tijdens een persoonlijk gesprek. Ze informeren over vervoer en logies, geven hun reisroute door en delen hun geheime slaap- en eetadresjes.

Wie zich wil verdiepen in specifieke reisthema’s of gewoonweg inspiratie wil opdoen, kan terecht op talrijke interactieve panelgesprekken en beeldreportages. Hier leer je je rugzak op een juiste wijze vullen, breng je een mooie tijd door in Bangkok of bezoek je het Noord-westen van Mexico.

In de gezellige bar kan je terecht voor een drankje en kan je even rusten in de comfortabele zetels.

Kom langs op onze stand

De Vlaamse Jeugdherbergen vzw is al enkele jaren paraat op de Reismarkt, om er samen met andere gespecialiseerde organisaties reislustige globetrotters te informeren. Je vindt ons in de bovenzaal en ook dit jaar valt er iets te winnen op onze stand. We geven een overnachting voor 4 personen weg in de vernieuwde hostel in Brussel. ‘Bruegel’ ligt vlakbij de charmante volkswijken de Marollen en de Zavel en is de ideale uitvalsbasis om onze bruisende hoofdstad te ontdekken.

Vergeet je VJH kortingsbon niet

Download hier je kortingsbon voor de Reismarkt

 

De toegang bedraagt 10 euro, met je kortingskaart van de Vlaamse Jeugdherbergen wordt dit 8 euro.
Voor jongeren tot en met 25 jaar is de toegang gratis, ben je jonger dan 31 jaar dan betaal je 5 euro.

Download de kortingsbon