Nieuwe hostel in de Zwitserse Alpen

Welkom in Bella Lui Youth Hostel

Goed nieuws voor iedereen die zijn of haar hart verloren heeft in de Zwitserse Alpen: in juni opende de Swiss Youth Hostels een nieuwe hostel in Crans-Montana: “Bella Lui” Youth Hostel!

Top familie hostel

Bella Lui staat voor "mooi licht" en dateert uit 1930, toen het werd opgericht als een luxe herstellingsoord. Later werd het een spa hotel, en vanaf juni 2017 doet het gerenoveerde hotel dienst als hostel. Ideaal om de batterijen op te laden en heerlijk te ontspannen. Vanop één van de drie zonneterrassen kun je genieten van het prachtige uitzicht over de bergen en het meer. De tweepersoonskamers en familiekamers hebben allemaal een zuidgericht balkon, vanwaar je hetzelfde uitzicht cadeau krijgt.

Idyllisch bergdorpje

De hostel ligt in het kanton Wallis, een bekend berggebied in het zuidwesten van Zwitserland tegen de grens met Frankrijk en Italië. De nabijgelegen bergdorpjes Crans en Montana zijn twee populaire vakantiebestemmingen. Verwacht je hier aan een overdosis natuur met impressionante bergketens, diepe ravijnen, idyllische meren en geurende bossen. Van de lente tot de herfst is dit een echt paradijs voor wandelaars en mountainbikers! In de winter zorgen zo’n 140km skipistes voor veel skiplezier. 

Kamers & prijzen

  • Gedeelde kamer: vanaf CHF 38.50 per persoon
  • Tweepersoonskamer: vanaf CHF 124.00 per kamer
  • Familiekamer: vanaf CHF 214.00 per kamer

Nog tot eind oktober kun je profiteren van verschillende openingsaanbiedingen. Je vindt ze hier.

Voordelen met je VJH lidkaart
De vermelde tarieven zijn enkel geldig met je internationale kortingskaart. Zonder lidkaart betaal je per overnachting een toeslag.

Win een verblijf in Crans-Montana

Zin om de nieuwe hostel zelf uit testen? Dan hebben we goed nieuws! We mogen een verblijf van 6 nachten voor 2 personen weggeven! Vul snel het wedstrijdformulier in en wie weet ben jij binnenkort aan het genieten op het terras van “Bella Lui” Youth Hostel. Veel succes!

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaar wordt op de hoogte gebracht.

  • De winnaar wordt gekozen op 11 augustus en wordt persoonlijk verwittigd via e-mail.
  • Eén deelname per geldig e-mailadres.