Zoeken

Jongeren chillen op het terras van hostel Pulcinella

Pulcinella

Antwerpen
Reserveer nu jouw kamer in dit moderne hostel in Antwerpen. Ontdek deze prachtige stad in alle vrijheid. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.
Kinderen spelen in de speeltuin van de jeugdherberg

De Roerdomp

Bokrijk (Genk)
Zoek je naar het perfecte hostel waar je aangenaam en goedkoop kunt overnachten in Bokrijk? Ontdek dit ware kinderparadijs! Reserveer vandaag nog.
groep jongvolwassenen voor de hostel

Europa

Brugge
Reserveer vandaag nog jouw kamer of slaapplaats in dit rustige hostel net buiten het centrum van Brugge. Neem bij vragen contact met ons op.
Uitzicht op de hostel en het kanaal

Herdersbrug

Brugge (Dudzele)
Hostel Herdersbrug ligt langs het Boudewijnkanaal, tussen het landelijke Lissewege en het pittoreske Damme. Sportievelingen en watersportfanaten kunnen het kanaal opgaan, een fiets huren of zich uitleven in de fitnessruimte.
Familie op meerpersoonskamer

Bruegel

Brussel
Hostel Bruegel is een internationale hotspot, op wandelafstand van het Centraal Station en de Grote Markt. De highlights van Brussel liggen binnen handbereik.
ingang van de hostel en uitzicht over plein

De Draecke

Gent
Verblijf in een kamer met eigen badkamer in dit kindvriendelijke hostel in Gent! Ontdek vanuit de historische binnenstad de eigenzinnigheid van Gent.
Binnenplein jeugdherberg 't Schipken

't Schipken

Geraardsbergen
't Schipken is een tot jeugdherberg omgebouwde hoeve die zijn charme niet verloren heeft. De jeugdherberg maakt deel uit van het provinciaal domein De Gavers, waar je naar hartenlust kunt ravotten en sporten,
Hostel H buitenkant

Hostel H

Hasselt
Kom goedkoop en aangenaam overnachten in dit hippe hostel in Hasselt! De perfecte locatie voor een schoolreis of citytrip met een vriendengroep.
Kinderen spelen met knuffels in een kamer

Groeninghe

Kortrijk
Wil je goedkoop overnachten in Kortrijk? Reserveer vandaag nog jouw kamer in dit eigentijdse hostel en ontdek de musea en het rijke stadsverleden!
Kinderen spelen tafelvoetbal

De Blauwput

Leuven
Reserveer nu jouw overnachting in dit gezellige hostel in Leuven, de perfecte uitvalsbasis om de bruisende stad te ontdekken! Neem voor vragen contact op.

Pagina's