U bent hier

Coronavirus

Om evoluties in verband met het virus en onze werking duidelijk te stellen, geven we hieronder een korte samenvatting van wat je allemaal moet weten.

Is het veilig om te reizen?

We raden al onze gasten aan om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om veilig en verantwoord te reizen.

Informatie over het coronavirus en te nemen maatregelen vind je o.a. op de websites van :

Wat doen wij?

Vlaamse Jeugdherbergen zet altijd voor de volle 100% in op hygiëne in alle hostels. Zo zijn gemeenschappelijke ruimtes en kamers regelmatig ontsmet. Daarnaast zijn al onze werknemers voldoende geïnformeerd zodat ze weten wat het virus inhoudt, wat de symptomen zijn en hoe ze kunnen vermijden dit op te lopen. Dit is in het belang van hun eigen veiligheid en die van alle reizigers. Voor verder inlichtingen en vragen, kan je steeds terecht op bovenvermelde websites en bij onze VJH-medewerkers. Verder is ook informatie te vinden dankzij verschillende markeringen en op affiches die in het gehele gebouw verspreid zijn.

Overnachten bij Vlaamse Jeugdherbergen

Alle Vlaamse Jeugdherbergen zijn geopend. Vanaf 7 maart 2022 is het dan ook niet meer nodig om een Covid Safe Ticket (CST) voor te leggen.
Daarnaast is het ieders eigen keuze om al dan niet een mondmasker te dragen. 

Bekijk de beschikbaarheid via de reservatiemodule door te klikken op een hostel naar keuze of vraag meer info door een specifieke hostel te contacteren

Meer info over COVID-19 vind je op https://www.info-coronavirus.be/nl/

Hoe neem ik contact op?

Al onze jeugdherbergen blijven beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Dit kan uitsluitend via mail.

Vind hier de juiste contactpersoon

Voor verdere info, bekijk je onze algemene voorwaarden.