Tips & trips

Donderdag

Donderdag

Eén dag in de week eten wij lekker vegetarisch

Vrijdag + Zaterdag

Gorgeous Ghent by night Tour

Start: aan de receptie. Duur: ongeveer 2u. Gratis (check: fooi). Tot 6 personen. Elke vrijdag en zaterdag. Privé tours zijn ook mogelijk op andere tijdstippen! Boek hier snel jouw tour.

Zaterdag

Highlights of Ghent Tour

Start: aan de receptie om 16u. Duur: ongeveer 2u. Gratis (check: fooi). Tot 6 personen. Elke zaterdag. Privé tours zijn ook mogelijk op andere tijdstippen. Boek hier snel jouw tour!

Zaterdag

Rondleiding Dok Brewing Company

Elke zaterdag om 14u30 rondleiding bij Dok Brewing Company

In de buurt

Boek bij de hostel en profiteer van extra korting

Gravensteen

Een bezoek aan het mystieke kasteel Het Gravensteen kan niet ontbreken bij een bezoek aan Gent! De burcht is gratis te bezoeken tot 12 jaar. Personen tussen 18 en 26 genieten een voordelig tarief aan de kassa van het Gravensteen. Ben je ouder dan 26 jaar, dan kun je een korting krijgen aan de receptie van de hostel dankzij een samenwerkintig met Historische Huizen Gent.

activiteit-gent-gids-ben

Privérondleiding in Gent

Je beste Gent-ervaring ooit beleven? Boek dan je eigen privérondleiding. Kies uit 4 signatuurervaringen op jouw maat! Combineer naar hartenlust en maak er jouw gepersonaliseerde Gent-ervaring van.

Bekijk snel de tour die het best bij jou past!

Boottochtje op de Gentse binnenwateren

Boottochten in Gent

Verken de Gentse binnenwateren tijdens een boottocht. Dankzij onze samenwerking met de bootjes van Gent krijgen gasten die via de hostel boeken extra korting! Privéboten zijn vooraf te reserveren, aansluiten bij een publieke boot kan steeds.

tour langs de biercafés van Gent

Brouwerijen en bieren

Bezoek de lokale brouwerijen van de Gruut en Artevelde bieren.