U bent hier

Vakantie in eigen land

✔ Hostels door heel België
✔ Voordelig overnachten
✔ Jeugdherbergen ook geschikt voor kinderen

Wil je graag op vakantie in eigen land met bijvoorbeeld je hele gezin of met een groep vrienden? Vlaamse Jeugdherbergen heeft de leukste hostels en jeugdherbergen op verschillende locaties verspreid door het hele land. Ga met je hele gezin op een avontuurlijke vakantie in eigen land en ontdek de bossen en de rijke natuur. Of ontdek de vele culturele trekpleisters tijdens de perfecte citytrip en slaap in één van onze kindvriendelijke hostels.

Plezier in de speeltuin van hostel De Peerdevisser
Oostduinkerke
Hostel De Veurs
Voeren
wandelweekends sankt vith

Ga op vakantie in eigen land en ontdek de leukste plekken in België

Tijdens een vakantie in eigen land ontdek je de leukste plekken in België. Proef het heerlijke eten aan de kust in Oostduinkerke, ga shoppen in Antwerpen of bezoek de historische architectuur in Gent. Of ontdek de romantische UNESCO Werelderfgoed-stad Brugge, geniet van de middeleeuwse straatjes, chocolatiers en de vele speciaalbieren en rust daarna uit in ons hostel in Brugge. Het ontbijt is altijd inbegrepen bij de hostels van onze organisatie. Voor meer privacy tijdens je vakantie in eigen land kies je voor een kamer met een eigen badkamer. Ontdek de voordelige hostels in België of bekijk de huidige kortingen voor een nog voordeligere overnachting.

Neem contact met ons op

Reserveer vandaag nog de perfecte hostel voor jou op locatie naar keuze. Heb je vragen over je verblijf of wil je contact opnemen met een specifiek hostel uit ons aanbod? Bekijk dan deze volledige contactenlijst. Een algemene vraag kun je e-mailen naar info [at] vjh [dot] be. Je kan ook bellen naar het algemene telefoonnummer: +323232728. We zullen zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen.