U bent hier

Verblijf in Antwerpen

✔ Hostels door heel België
✔ Voordelig overnachten
✔ Jeugdherbergen ook geschikt voor kinderen

Een verblijf in een mooi hostel in Antwerpen reserveer je gemakkelijk online via Vlaamse Jeugdherbergen. Reserveer een kamer of slaapplaats in het moderne hostel Pulcinella. Antwerpen is een prachtige, historische stad waar je terecht kunt voor een romantisch weekendje weg met je partner of trek het nachtleven in met een groep vrienden. Het kindvriendelijke hostel is ook zeer geschikt voor een verblijf in Antwerpen met je gezin of met de hele familie.

Binnenplein jeugdherberg 't Schipken
Geraardsbergen
Uitzicht op de hostel en het kanaal
Brugge (Dudzele)
De lounge en bibliotheek van hostel Pulcinella

Het hostel voor jouw ideale verblijf in Antwerpen

Het gezellige hostel is gelegen in het oude historische stadscentrum van Antwerpen. Daardoor is de hostel de perfecte uitvalsbasis om de Belgische stad te ontdekken. Het ontbijt is inbegrepen zodat je rustig en zonder stress je dag kan beginnen. Handdoeken zijn niet inbegrepen tijdens je verblijf, maar deze kun je wel huren tegen een kleine vergoeding. Het hostel in Antwerpen beschikt over 162 bedden onderverdeeld in 47 kamers. Wil je een kamer met een eigen badkamer? Boek dan één van onze kamers voor twee personen, één van onze kamers voor vier personen of één van onze kamers voor zes personen. Vlaamse Jeugdherbergen heeft hostels door heel België, ga bijvoorbeeld goedkoop overnachten in het Duitstalige Sankt Vith. Of overnacht in het hostel in Kortrijk in West-Vlaanderen.

Reserveer nu jouw verblijf in Antwerpen

Een kamer of een slaapplaats reserveer je eenvoudig online. Reserveren voor een groep kan als de groep bestaat uit tien of meer mensen. Het hostel in Antwerpen is voor groepen op afspraak het hele jaar geopend. Neem contact met ons op voor meer informatie of als je vragen hebt over je verblijf. Stuur een e-mail naar info [at] vjh [dot] be of bel naar ons algemene telefoonnummer: +323232728. Wij beantwoorden jouw vraag zo spoedig mogelijk!