U bent hier

Verblijf in Gent

✔ Hostels door heel België
✔ Voordelig overnachten
✔ Jeugdherbergen ook geschikt voor kinderen

Als je behoefte hebt aan een rijke cultuur, een te gek nachtleven en de sfeer van een grote stad, boek dan een verblijf in Gent. Dit hostel ligt op iets meer dan honderd meter afstand van het Gravensteen en de Graslei. De perfecte basis dus voor jou en je gezelschap om deze unieke stad te verkennen. Bezoek de indrukwekkende musea en duik het verleden in door de antiekwinkeltjes te bezoeken. Sluit je dag af door een terrasje te pakken op de Graslei of ga nog even door en ervaar het bruisende nachtleven van Gent.

Hostel De Veurs
Voeren
groep jongvolwassenen voor de hostel
Brugge
Perspectief Gebouw Hostel de Ploate in Oostende
Oostende
tour langs de biercafés van Gent

Blijf tijdens jouw verblijf slapen in dit moderne hostel in Gent

Kom volledig tot rust in één van de dertig kamers met eigen badkamer in dit vernieuwde hostel in het historische centrum van Gent. Het ontbijt is inbegrepen tijdens je verblijf in Gent, maar de handdoeken niet. Deze kun je wel huren tegen een kleine vergoeding. De receptie is geopend van 7.00 uur tot 23.00 uur, maar het hostel is na het inchecken 24 uur per dag toegankelijk voor jou en je gezelschap. Vlaamse Jeugdherbergen biedt reizigers verschillende hostels aan door het hele land. Ontdek bijvoorbeeld ons bijzondere hostel in Oostende om lekker uit te waaien. Of ga een weekend bier en cultuur proeven in studentenstad Leuven.

Reserveer een kamer voor jouw verblijf in Gent

Reserveer vandaag nog jouw verblijf in dit geweldige hostel in het centrum van Gent. Wil je met een groep van meer dan tien personen komen? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of als je bijvoorbeeld meer informatie wilt over onze organisatie. Bel naar +323232728 voor een direct antwoord of stuur een e-mail naar info [at] vjh [dot] be.