U bent hier

Verblijf in Hasselt

✔ Hostels door heel België
✔ Voordelig overnachten
✔ Jeugdherbergen ook geschikt voor kinderen

Bezoek de hoofdstad van de smaak en slaap tijdens je verblijf in Hasselt in dit budgetvriendelijke hostel achter het station. Je slaapt op wandelafstand van het centrum tussen de jongeren, backpackers, digital nomads en eventueel grote (school)groepen. Alle kamers zijn modern ingericht, net zoals onze backpackersbar. Ontdek Hasselt te voet, sjok langs de vele winkelstraten en ontdek de beste gastronomie van provincie Limburg.

Binnenplein jeugdherberg 't Schipken
Geraardsbergen
Uitzicht op de hostel en het kanaal
Brugge (Dudzele)

Verblijf in Hasselt met je familie, vrienden of met schoolgenoten

Het hostel beschikt over comfortabele kamers en het ontbijt is altijd inbegrepen bij de hostels van Vlaamse Jeugdherbergen. Het hostel is 24 uur geopend nadat je bent ingecheckt, dus je hebt de volledige vrijheid om tijdens je verblijf Hasselt te ontdekken met een groep vrienden, met de hele familie of bijvoorbeeld tijdens een schooluitje. Ontdek ook de andere hostels van onze organisatie. Bekijk ons hostel in bijvoorbeeld het prachtige duingebied van Oostduinkerke. Of kom volledig tot rust in de herberg in Zoersel, helemaal omringd door de natuur.

Boek nu jouw verblijf

Boek vandaag nog een kamer voor jouw verblijf in Hasselt. Wil je contact opnemen met een specifiek hostel van onze organisatie? Raadpleeg dan onze volledige contactlijst. Heb je een algemene vraag of ontvang je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons door te bellen naar +323232728 of stuur een e-mail naar info [at] vjh [dot] be.