U bent hier

Weekendje weg in Vlaanderen

✔ Hostels door heel België
✔ Voordelig overnachten
✔ Jeugdherbergen ook geschikt voor kinderen

Ga je een weekendje weg in Vlaanderen met je gezin of romantisch met je partner? Verblijf dan in één van onze vele hostels verspreid door België. Vlaamse Jeugdherbergen biedt een aantal unieke en tevens kindvriendelijke hostels aan in Vlaanderen voor het gezin, de hele familie, een groep vrienden of voor grote scholengroepen.

Plezier in de speeltuin van hostel De Peerdevisser
Oostduinkerke
Hostel De Veurs
Voeren
vlaamse-jeugdherbergen-spot-zininvakantie

Verblijf in onze hostels tijdens een weekendje weg in Vlaanderen

Vlaanderen is de perfecte streek in België voor een paar dagen weg. Ga bijvoorbeeld op avontuur met je gezin naar het nog onontdekte Maldegem in Oost-Vlaanderen. Kinderen kunnen ravotten en ouders genieten van de rustige en natuurrijke omgeving. Heb je zin in iets meer cultuur en historie? Boek dan een weekendje weg in ons hostel net buiten het centrum van Brugge en geniet van alles wat deze prachtige stad in Vlaanderen te bieden heeft. Wil je met een groep van meer dan tien personen een weekendje weg in Vlaanderen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Reserveer online jouw verblijf

Reserveer vandaag nog een verblijf in een van onze hostels in Vlaanderen. Trek de natuur in of verken juist de prachtige steden tijdens een citytrip. Wil je contact opnemen met een specifiek hostel uit ons aanbod? In deze lijst vind je alle contactgegevens van onze hostels. Wil je een algemene vraag stellen? Dat kan gewoon via ons e-mailadres info [at] vjh [dot] be of door te bellen naar +323232728.