Scholen

Met je klas op stap

Plan je een meerdaagse schoolreis, projectweek of GWP met je klas uit het basis, middelbaar, hoger of bijzonder onderwijs? Kies een terugtrekplekje in het groen, aan zee of in de stad in één van onze 22 jeugdherbergen in Vlaanderen, Brussel en Sankt Vith. Dankzij onze jarenlange ervaring met scholengroepen kom je altijd goed terecht.

Keuzestress? Laat ons weten wat je zoekt en wanneer je wil vertrekken. Dan zoeken we samen naar de jeugdherberg die het best bij jouw groep past! Contacteer ons via scholen [at] vjh [dot] be.

Extra korting voor scholen

Met je VJH groepskaart krijg je sowieso 10% korting op je overnachting. Daarnaast krijgen Belgische scholen nog eens 10% korting op een verblijf met half- of volpension. Verblijf je met meer dan 15 personen in half- of volpension? Dan verblijft iedere 16de persoon gratis.

Deze voorwaarden gelden in alle 16 eigen hostels, maar niet in Blankenberge, Dudzele, Laarne, Geraardsbergen, Ronse en Lier. Neem contact op voor een schoolverblijf in deze hostels.

Activiteiten en all-in formules

Organiseer je een nieuwe schoolreis of heb je dit jaar weinig tijd voor de praktische organisatie? Kies dan voor een uitgewerkte schoolreis in een twintigtal jeugdherbergen in Vlaanderen. Van de accommodatie tot het activiteitenprogramma en de maaltijden: wij regelen echt alles. Je kunt ook kiezen voor een half programma, als je zelf nog enkele activiteiten wil toevoegen.


Schoolreizen van 3 of 5 dagen

  • Zee-, natuur-, stads- en herinneringsklassen
  • Overnachtingen in volpension
  • Inclusief leuke & leerrijke activiteiten
  • Verschillende programma's en prijzen

Ontdek het op de scholenwebsite