U bent hier

Zoek je hostel

Waar wil je naartoe?

Plan je een trip in je ééntje, met enkele vrienden of in een grotere groep? Trek erop uit naar één van onze budgetvriendelijke, kwalitatieve hostels.
Of je nu in het groen, in de stad of aan zee wil logeren. Grenzen verleggen kan ook gewoon lekker dicht bij huis! Gebruik de filters om de perfecte hostel voor jou te vinden.

Jongeren chillen op het terras van hostel Pulcinella

Pulcinella

Antwerpen
Reserveer nu jouw kamer in dit moderne hostel in Antwerpen. Ontdek deze prachtige stad in alle vrijheid. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.
Kinderen spelen in de speeltuin van de jeugdherberg

De Roerdomp

Bokrijk (Genk)
Zoek je naar het perfecte hostel waar je aangenaam en goedkoop kunt overnachten in Bokrijk? Ontdek dit ware kinderparadijs! Reserveer vandaag nog.
groep jongvolwassenen voor de hostel

Europa

Brugge
Reserveer vandaag nog jouw kamer of slaapplaats in dit rustige hostel net buiten het centrum van Brugge. Neem bij vragen contact met ons op.
Uitzicht op de hostel en het kanaal

Herdersbrug

Brugge (Dudzele)
Hostel Herdersbrug ligt langs het Boudewijnkanaal, tussen het landelijke Lissewege en het pittoreske Damme. Sportievelingen en watersportfanaten kunnen het kanaal opgaan, een fiets huren of zich uitleven in de fitnessruimte.
Familie op meerpersoonskamer

Bruegel

Brussel
Hostel Bruegel is een internationale hotspot, op wandelafstand van het Centraal Station en de Grote Markt. De highlights van Brussel liggen binnen handbereik.
ingang van de hostel en uitzicht over plein

De Draecke

Gent
Verblijf in een kamer met eigen badkamer in dit kindvriendelijke hostel in Gent! Ontdek vanuit de historische binnenstad de eigenzinnigheid van Gent.
Binnenplein jeugdherberg 't Schipken

't Schipken

Geraardsbergen
't Schipken is een tot jeugdherberg omgebouwde hoeve die zijn charme niet verloren heeft. De jeugdherberg maakt deel uit van het provinciaal domein De Gavers, waar je naar hartenlust kunt ravotten en sporten,
Hostel H buitenkant

Hostel H

Hasselt
Kom goedkoop en aangenaam overnachten in dit hippe hostel in Hasselt! De perfecte locatie voor een schoolreis of citytrip met een vriendengroep.
Kinderen spelen met knuffels in een kamer

Groeninghe

Kortrijk
Wil je goedkoop overnachten in Kortrijk? Reserveer vandaag nog jouw kamer in dit eigentijdse hostel en ontdek de musea en het rijke stadsverleden!
Kinderen spelen tafelvoetbal

De Blauwput

Leuven
Reserveer nu jouw overnachting in dit gezellige hostel in Leuven, de perfecte uitvalsbasis om de bruisende stad te ontdekken! Neem voor vragen contact op.

Bed Muzet

Lier
Hostel Bed Muzet is de eerste cultuurhostel van België. Gesitueerd in de groene oase rond de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Lier, ligt deze hostel pal in de historische binnenstad.
Kinderen hebben plezier in de speeltuin voor de kamers

Die Loyale

Maldegem
Kom goedkoop overnachten in het nog onontdekte Maldegem. Het perfecte hostel voor fietsers, wandelaars en natuurgenieters. Reserveer vandaag een kamer!
Plezier in de speeltuin van hostel De Peerdevisser

De Peerdevisser

Oostduinkerke
Trek naar de kust en kom aangenaam en goedkoop overnachten in dit hostel in Oostduinkerke. Het ligt slechts op enkele minuten wandelen van het strand!
Perspectief Gebouw Hostel de Ploate in Oostende

De Ploate

Oostende
Wil je ongedwongen en goedkoop overnachten in Oostende? Reserveer vandaag nog jouw kamer in dit geweldige hostel. Neem bij vragen contact met ons op.
Jeugdherberg van Sankt Vith buitenbeeld

Ardennen-Eifel

Sankt Vith
Zoek je een leuk hostel in Sankt Vith waar je goedkoop kunt overnachten? Reserveer vandaag nog een kamer met eigen badkamer voor jou en je gezelschap!
Hostel De Veurs

De Veurs

Voeren
Dit hostel is de perfecte plek om goedkoop te overnachten in het gastvrije Voeren. Kom gezellig met je gezin genieten van alle rust. Reserveer vandaag!
Sprookjesvertellingen in het bos aan de jeugdherberg

Boswachtershuis

Westerlo
Een bijzondere en sprookjesachtige slaapplaats vind je in deze budgetvriendelijke hostel aan de rand van het bos in Westerlo. Reserveer nu jouw kamer!

Gagelhof

Zoersel
Zoek je naar een voordelige en aangename slaapplaats in Zoersel? Reserveer jouw plek voor een overnachting in dit perfecte hostel voor natuurliefhebbers!