Plan je een meerdaagse schoolreis, projectweek of GWP met je klas?

Scholen

Plan je een meerdaagse schoolreis, projectweek of GWP met je klas? Ontdek de jeugdherberg die het best bij jouw groep past.

Op zoek naar een plezant én betaalbaar alternatief voor het hele gezin?

Families

Op zoek naar een plezant én betaalbaar alternatief voor het hele gezin? Hostels bieden de ideale mix tussen privacy en een toffe, losse sfeer.

Zin in een meerdaagse uitstap met een groepje vrienden, collega's of clubleden?

Groepen

Zin in een meerdaagse uitstap met een groepje vrienden, collega's of clubleden? Kies dan eens voor een verrassend voordelig hostel als uitvalsbasis. Groepsfun verzekerd!

Dankzij je VJH lidkaart ben je automatisch lid van het grootste hostelnetwerk ter wereld: Hostelling International of HI.

Hostelling International

Dankzij je VJH lidkaart ben je automatisch lid van het grootste hostelnetwerk ter wereld: Hostelling International of HI. Zo slaap je wereldwijd op je twee oren aan het meest voordelige tarief!

De VJH lidkaart is meteen ook een internationale kortingskaart.

Lid worden

De VJH lidkaart is meteen ook een internationale kortingskaart. Bekijk de voordelen, vraag je kaart aan en reis 12 maanden goedkoper!

Promotie Blankenberge

FAQ

Heb je vragen in verband met het lidmaatschap, coronavirus en annulaties ? Vind hier je antwoord.

Blokkende studenten welkom in 8 Vlaamse Jeugdherbergen

Ook ’s nachts studeren is mogelijk in de Antwerpse en Brusselse hostels

Vanaf maandag (2 mei) tot en met vrijdag 1 juli zijn studenten welkom in de lounge en de eetzalen van de hostel Pulcinella in Antwerpen en Hostel H in Hasselt om er in groep te studeren.

Vanaf maandag 16 mei openen nog 6 jeugdherbergen in Vlaanderen en Brussel hun deuren voor blokkende studenten. Naast een leuke studeerplek in een unieke setting, krijgen ze er gratis Wi-Fi, koffie, water en thee aangeboden. Op vertoon van hun studentenkaart, kunnen ze in de Antwerpse en de Brusselse jeugdherberg zelfs ’s nachts studeren.

Wil jij hier meer over weten en graag een plekje reserveren?

Klik hier voor meer informatie

Update: coronavirus (COVID-19) en de uitbating van Vlaamse Jeugdherbergen

Momenteel is het tonen van een Covid Safe Ticket (CST) niet meer nodig

Meer info over COVID-19 en deze maatregelen vind je op https://www.info-coronavirus.be/nl/

Ontdek Vlaanderen verrassend voordelig

Ga op vakantie in eigen land, solo, met je vrienden, familie, school, of vereniging. Kies uit een van onze voordelige hostels en trek je terug aan zee, in de stad of in de rijke natuur van België.

Verblijf in een van onze hostels

Verblijf in een van onze budget- en kindvriendelijke hostels in heel België. Kinderen vermaken zich in het bosgebied of spelen gezellig samen een bordspel in het hostel. Boek een gezinsvakantie bij Vlaamse Jeugdherbergen en maak herinneringen voor het leven!

Reserveer het hostel voor een schoolreis

Een weekend weg in Vlaanderen boek je via onze organisatie voor je gezin, voor de hele familie of voor grote groepen van tien of meer personen. Ook is het mogelijk om een hostel te boeken voor een schoolreis voor het basis-, middelbaar-, hoger- of bijzonder onderwijs. Dankzij onze ruime ervaring met grote groepen, kom je altijd goed terecht.

Boek vandaag nog uw verblijf

We houden u op de hoogte zodra we meer informatie hebben over verdere ontwikkelingen. Wanneer u vragen heeft over uw verblijf, neem dan via e-mail contact op met de betrokken jeugdherberg. Ontvang je graag meer informatie over onze organisatie of heb je een algemene vraag? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Op zoek naar inspiratie? Bekijk onze blog

Volg ons  voor de laatste promoties en updates:

Instagram