U bent hier

Gezinsvakantie in Vlaanderen

✔ Hostels door heel België
✔ Voordelig overnachten
✔ Jeugdherbergen ook geschikt voor kinderen

Voor een perfecte gezinsvakantie in Vlaanderen boek je een hostel van Vlaamse Jeugdherbergen. Voor jou en je gezin hebben we meerdere kindvriendelijke hostels verspreid door heel België met geweldige activiteiten en speelruimtes voor de kinderen. Reserveer nu een kamer met eigen badkamer en ga op vakantie met de kinderen in Vlaanderen! Trek de bossen in, rust uit aan zee of ontdek culturele parels tijdens een gave citytrip.

Plezier in de speeltuin van hostel De Peerdevisser
Oostduinkerke
Hostel De Veurs
Voeren
vlaamse-jeugdherbergen-maatschappelijk-verantwoord-ondernemen-mvo

Ontdek België tijdens een gezinsvakantie in Vlaanderen

Een vakantie met kinderen in Vlaanderen is altijd leuk in een van de jeugdherbergen van onze organisatie. Het ontbijt is altijd inbegrepen in onze hostels. Ga op gezinsvakantie in eigen land en ontdek de prachtige plekjes van Vlaanderen. Heb je behoefte aan een echt buitenlands gevoel tijdens je verblijf? Ga dan naar ons houten hostel in het natuurrijke Sankt Vith, een stad in de Duitstalige streek die grenst aan Duitsland. Ontdek België op een voordelige manier tijdens een gezinsvakantie in Vlaanderen of in andere streken van België!

De hele familie is welkom tijdens je vakantie met kinderen in Vlaanderen

Wil je niet alleen op vakantie in Vlaanderen met je kinderen, maar wil je de héle familie meenemen? Dat is zeker mogelijk. Bespreek met ons de mogelijkheden. Veel van onze hostels zijn het hele jaar door op aanvraag geopend voor groepen van meer dan tien personen. Wij kijken uit naar jullie bezoek.

Reserveer jouw verblijf online

Ervaar een geweldige gezinsvakantie in Vlaanderen. Neem contact met ons op als je een vraag hebt over onze organisatie of als je graag meer informatie ontvangt. Stuur een e-mail naar info [at] vjh [dot] be of bel naar ons algemene nummer (+3232327218) voor een direct antwoord. Ontdek Vlaanderen en blijf slapen in de leukste hostels van België!