Boek GentCompleet vernieuwde hostel

De stadsjeugdherberg “De Draecke” ligt midden in het historische centrum vlakbij het bekende Gravensteen en de Graslei. Alle bezienswaardigheden van deze stad liggen op wandelafstand van de jeugdherberg, die gekend is om zijn warm en gastvrij onthaal in een internationale sfeer. Het is een ontmoetingsplaats voor jong en oud, ideaal voor groepen, families en individuele reizigers.

Een uitstapje naar de kunststad Gent zal je versteld doen staan! Het Gravensteen, oneindig veel kerken en kloosters, unieke antiekwinkeltjes en fantastische musea... Nergens anders flits je zo snel van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw en terug. Maar Gent is ook hip, dat merk je aan de vele shoppingstraten, de gezellige restaurants, typische kroegen en het bruisende nachtleven. Dat Gentenaren kunnen feesten laten ze zien tijdens de befaamde Gentse Feesten in juli! 

106 bedden verdeeld over 27 kamers elk voorzien van eigen sanitair 6 kamers van 2 bedden met eigen sanitair 3 kamers van 3 bedden en 10 kamers van 4 bedden met eigen sanitair 3 kamer van 5 bedden en 5 kamers van 6 bedden met eigen sanitair
119 bedden in 30 kamers,
met eigen sanitair
6 kamers
van 2 bedden
14 kamers
van 3 tot 4 bedden
10 kamers
van 5 tot 6 bedden

Copyright 2013 © VJH - Vlaamse Jeugdherbergen vzw. Alle rechten voorbehouden. Designed By ProRa & Steven for VJH