Tips & trips

iedere donderdag

Donderdag Veggiedag

Eén dag in de week eten wij lekker vegetarisch

iedere zaterdag om 13u

Graffiti & Street Art Tour

Vanaf 31 maart. Start: aan de receptie. Duur: ongeveer 2u. Gratis (check: fooi). Tot 9 personen. Indien met meer dan privétour (€5 pp). Samenwerking met Ben’s Ghent.

iedere dag om 22u

Gorgeous Ghent by night Tour

Start: aan de receptie. Duur: ongeveer 2u. Gratis (check: fooi). Tot 9 personen. Indien met meer dan privétour (€5 pp). Samenwerking met Ben’s Ghent.

iedere dag om 16u

Highlights of Ghent Tour

Start: aan de receptie. Duur: ongeveer 2u. Gratis (check: fooi). Tot 9 personen. Indien met meer dan privétour (€5 pp). Samenwerking met Ben’s Ghent.

op aanvraag

Beer Tasting

Bierproeverij waarbij 5 biertjes geproefd worden en op het einde nog een bier van onze bar naar keuze. €10 pp. Op voorhand te reserveren via de hostel. Samenwerking met Can You Handle It.

In de buurt

Boek bij de hostel en profiteer van extra korting

Gravensteen

Een bezoek aan het mystieke kasteel Het Gravensteen kan niet ontbreken bij een bezoek aan Gent! De burcht is gratis te bezoeken tot 18 jaar. Personen tussen 18 en 26 genieten een voordelig tarief aan de kassa van het Gravensteen. Ben je ouder dan 26 jaar, dan kun je een korting krijgen aan de receptie van de hostel dankzij een samenwerkintig met Historische Huizen Gent.

Boottochtje op de Gentse binnenwateren

Boottochten in Gent

Verken de Gentse binnenwateren tijdens een boottocht. Dankzij onze samenwerking met de bootjes van Gent krijgen gasten die via de hostel boeken extra korting! Privéboten zijn vooraf te reserveren, aansluiten bij een publieke boot kan steeds.

Verken Gent met peddel en SUP-board.

SUP

Ontdek Gent met een plank en peddel! Stand Up Paddle (SUP) is een leuke manier om deze stad vanop het water te verkennen. We werken hiervoor samen met VENGA. Zij organiseren tours van 1,5u tot 2u, voor 3 tot 15 deelnemers.  Voor meer info en boekingen kan je terecht in de hostel.

tour langs de biercafés van Gent

Beer tasting tour

Iedere zaterdag om 13u30 en 16u30

België staat wereldbekend om zijn bieren. Een tour met (bier)gids door Gent langs verschillende cafés kan dus niet ontbreken. De hostel werkt hiervoor samen met Belgium Beer Days. Zij organiseren tours voor 3 tot 16 deelnemers. Voor meer info en boekingen kan je terecht in de hostel.