Boek HasseltFree Wifi
toegankelijkheidslabelAplus 
   
greenkeyHI Quality & Sustainability Certified Hostel 

Eerste “City Hostel” voor Hasselt
Vanaf april 2015 heeft ook Limburg een moderne stadsjeugdherberg! Het nieuwe hostel heeft een capaciteit van 120 bedden hebben en richt zich op jongeren, budgettoeristen, scholen en jeugdgroepen. Het hostel ligt in een opkomende hippe wijk, vlakbij het Hasseltse station en op wandelafstand van het centrum van Hasselt. De bouw van de jeugdherberg kadert in een groter buurtproject met o.a. een nieuw stadspark en woonproject. Daardoor zal het hostel in de toekomst omringd worden door een groene en gezellige omgeving.

Hoofdstad van de Smaak
Hasselt is dé stad bij uitstek om al slenterend te ontdekken. Gezellige autoluwe winkelstraten, trendy shops, kleurrijke terrasjes, gastronomische restaurants, ... maar ook boeiende musea, bruisende cultuur en ontspannend groen.

Fiets- en wandelfanaten kunnen terecht in de wijdere omgeving van Limburg, de groenste provincie van Vlaanderen en niet voor niets hét Fietsparadijs van Vlaanderen.

 
162 bedden verdeeld over 47 kamers elk voorzien van eigen sanitair 21 kamers van 2 bedden met eigen sanitair  4persons amarant 6persons amarant Rolstoel toegankelijk
120 bedden in 40 kamers
met eigen sanitair
25 kamers
van 2 bedden
10 kamers
van 4 bedden
5 kamers
van 6 bedden
Rolstoel
toegankelijk

 

 

 

 

Copyright 2013 © VJH - Vlaamse Jeugdherbergen vzw. Alle rechten voorbehouden. Designed By ProRa & Steven for VJH