U bent hier

Internationale HI kortingen

Wereldwijde ledenvoordelen

Haal meer uit je lidkaart! Dankzij je VJH lidkaart ben je automatisch ook lid van het grootste hostelnetwerk ter wereld: Hostelling International of HI. Zo maak je deel uit van onze wereldwijde community of travellers en profiteer je van kortingen in het buitenland!

  • Korting op je overnachting: met je VJH of HI lidkaart ontvang je tot 10% korting bij HI hostels in binnen- en buitenland
  • Nationale en lokale kortingen in verschillende landen: bekijk het overzicht online of vraag ernaar in de hostel
  • Wereldwijde kortingen bij HI partners: zie het overzicht hieronder

Internationale kortingen bij HI partners

Profiteer van deze kortingen bij HI partners wereldwijd en reis nog goedkoper!

Transport

Busbud

10% korting
Met Busbud kan je eenvoudig bus- en treinkaartjes boeken in je voorkeurstaal, betalen met je eigen valuta en duurzaam de wereld verkennen.

Ontdek Busbud

Discover Cars

10% korting
Bij DiscoverCars.com kun je een huurauto voor je reis boeken. Ze zijn zeer betrouwbaar, bieden gratis annulering tot 48 uur voor het ophalen en er zijn geen verborgen kosten.

DiscoverCars

Trips

FREETOUR.com

Gratis
Via FREETOUR.com kan je op fooi gebaseerde rondleidingen over de hele wereld vinden en boeken. De tours zijn beschikbaar in meer dan 120 landen wereldwijd.

FREETOUR.com

Boek wereldwijd activiteiten

5% korting

Waar je reis ook heen gaat, GetYourGuide verzamelt de meest unieke en onmisbare dingen om te doen.

GetYourGuide

Veiligheid

Reis veilig

5% korting
De reisverzekering van World Nomads is ontworpen voor avontuurlijke reizigers, en dekt o.a. medische kosten, evacuatie, bagage en heel wat avontuurlijke activiteiten.

World Nomads

Reis pick-pocket-proof

25% korting
Met de speciale pick-pocket-proof kledij zorgt de Clever Travel Companion ervoor dat je geld belangrijke reisdocumenten veilig opgeborgen zijn. Gemaakt door en voor reizigers.

Clever Travel Companion

Bounce Bagageopslag

15% korting

Bounce is het grootste netwerk voor bagageopslag. Je kunt je bagage achterlaten bij een Bounce-locatie en met een gerust hart de stad verkennen, wetende dat je spullen veilig zijn!

Bounce Luggage Storage

Allerlei

Reis licht

10% korting
Vertrek je voor een langere periode naar het buitenland of heb je iets te veel cadeautjes gekocht? Met Eurosender kun je voordelig pakketten versturen binnen Europa.

Eurosender

NoFilter App

30% korting

De NoFilter-app helpt reizigers bij het ontdekken van 's werelds mooiste fotoplekken.

Check it out