U bent hier

Verblijf in Brugge

✔ Hostels door heel België
✔ Voordelig overnachten
✔ Jeugdherbergen ook geschikt voor kinderen

Verblijf in Brugge tijdens een romantisch weekend weg of geniet met familie of vrienden van de UNESCO Werelderfgoed-stad. Proef de lekkerste warme chocolademelk en geniet van de historische gebouwen en middeleeuwse steegjes. Shop in de winkelstraten en rust uit op de gezellige terrassen. Brugge is dé stad voor een geweldig weekendje weg dicht bij huis. Vanuit dit hostel net buiten het stadscentrum kun je ook genieten van de nabijgelegen natuurgebieden in de streek.

Plezier in de speeltuin van hostel De Peerdevisser
Oostduinkerke
Hostel De Veurs
Voeren
Triennale Brugge 2018 - Vloeibare stad

Verblijf buiten het centrum van Brugge in alle rust

Het hostel in Brugge is deels geopend voor overnachtingen, maar voor groepen van tien of meer personen is het hostel altijd geopend op aanvraag. Het hostel biedt meer dan genoeg bedden en kamers en is goed ingespeeld op kinderen. Maak gratis gebruik van een babybed en een kinderstoel en speel ’s avonds samen een gezelschapsspel. Kinderen tot en met twee jaar overnachten gratis en kinderen jonger dan 16 jaar ontvangen korting. Bezoek de prachtige stad met de hele familie en ontdek deze parel in West-Vlaanderen op je eigen tempo.

Reserveer nu jouw verblijf in Brugge

Reserveer vandaag nog jouw ideale verblijf buiten het centrum van Brugge. Vlaamse Jeugdherbergen biedt hostels aan door heel België. Bezoek bijvoorbeeld het bruisende Gent. Heb je behoefte aan iets meer rust? Bekijk ons aanbod voor een slaapplaats in Westerlo. Wil je contact opnemen met een specifiek hostel van onze organisatie? Bekijk dan deze volledige lijst met contactgegevens. Voor algemene vragen kun je ook contact opnemen met ons door een e-mail te sturen naar info [at] vjh [dot] be of door te bellen naar +323232728.