10 jaar Hostel De Ploate

Maxine

Treed binnen in een wereld van avontuur en viering terwijl Hostel De Ploate haar 10-jarig jubileum viert!

We kunnen nauwelijks wachten om ons 10-jarig jubileum met jullie te vieren in Hostel De Ploate! Het wordt een dag vol avontuur, herinneringen en verrassingen en we willen dat jij erbij bent vanaf het allereerste moment!

De aftrap om 13u: Een onvergetelijke start!

Vanaf 12u30 ontvangen we gasten met een bruisend onthaal met opzwepende tonen van een lokale band. Gratis drankjes worden geserveerd terwijl we ons voorbereiden op een geweldige dag.

Tijdens de officiële opening om 13u zal Bart Tommelein, voormalig minister en burgemeester van Oostende, ook een woordje uitleg komen geven. Als een gewaardeerde supporter van ons hostel, zijn we dankbaar voor zijn aanwezigheid en steun gedurende al die jaren. Verwacht een warm welkom met grappige anekdotes en inspirerende beelden waarbij we terugkijken op de evolutie van ons geliefde hostel van vroeger tot nu.

Verken, geniet en ontdek!

Na deze inspirerende start nodigen we je uit om het hostel te verkennen en te genieten van alle fijne activiteiten. Ga op ontdekkingstocht door ons Strandrangerlabo (WWF + Marien Ecologisch Centrum vzw), waar je wordt uitgedaagd met boeiende workshops en de kans krijgt om verborgen pareltjes te ontdekken (letterlijk!).

Maar dat is niet alles! Ontmoet lokale artiesten, dwaal door de gangen en laat je verrassen door de veelzijdigheid van hun werk. Vergeet daarnaast niet om een gratis lidkaart aan te vragen bij de receptie, zodat je volledig kunt profiteren van alle festiviteiten die we te bieden hebben.

Geniet van heerlijk eten, verfrissende drankjes en goed gezelschap terwijl je de dag viert op de meest spectaculaire manier mogelijk.

Feestelijke afsluiting met DJ!

Vanaf 17u zal een DJ de dansvloer doen oplichten en zorgen voor een geweldige sfeer. Vanaf dat moment worden drankjes geserveerd aan de bar, dus zorg ervoor dat je klaar bent om de avond in stijl af te sluiten!

Kortom, we hebben een onvergetelijke dag voor je in petto en we kunnen niet wachten om samen met jou ons 10-jarig bestaan te vieren op 16 maart in Hostel De Ploate!

Mis het niet!