Oproep aan alle lokale kunstenaars

Maxine

Laat je kunst stralen op ons 10-jarig jubileumfeest!


Beste kunstenaars,

Hostel De Ploate viert binnenkort haar 10-jarig jubileum en we willen deze mijlpaal vieren met een knaller van een feest! Een van de hoogtepunten van ons evenement zal een speciale kunsttentoonstelling zijn, waarbij we een hele verdieping van ons hostel willen vullen met een diverse en levendige verzameling van lokale kunstwerken.

Ben jij een kunstenaar en wil je jouw creaties tentoonstellen aan een breed publiek? Dit is jouw kans om je talent te laten zien en je kunstwerken te laten stralen op ons jubileumfeest!

We verwelkomen allerlei vormen van kunst, van schilderijen en tekeningen tot fotografie, beeldhouwwerken, installaties en meer. Of je nu een doorgewinterde kunstenaar bent of net begint met het delen van je creaties, we moedigen je aan om deel te nemen en jouw kunst met ons te delen.

Als onderdeel van onze missie om lokale talenten te ondersteunen, bieden we jou een platform om je kunst te tonen aan ons diverse publiek van feestgangers, gasten en lokale gemeenschap. Dit is een geweldige kans om je werk te laten zien aan een breed publiek en mogelijk nieuwe fans en connecties te maken.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan onze kunsttentoonstelling, stuur dan een e-mail naar marketing [at] vjh [dot] be met wat informatie over jezelf en je kunst, samen met foto's of voorbeelden van je werk.

Wij sturen jou 4/03 of je bent geselecteerd!

We kijken ernaar uit om van je te horen en samen een onvergetelijke viering van kunst en creativiteit te creëren op ons 10-jarig jubileumfeest!

Tot snel! Via mail of op ons 10 jarig feest!