Beaufort 2024

Maxine

Ontdek Beaufort 2024: Kunst, Kust en Avontuur

Van 27 maart tot en met 3 november 2024 wordt de Belgische kustlijn opnieuw omgetoverd tot een podium voor hedendaagse kunst tijdens Beaufort 2024. Deze achtste editie van de Triënnale Beaufort biedt een unieke gelegenheid om te genieten van kunst, natuur en avontuur langs de prachtige kust van België.

Beaufort 2024 kunst aan de kust wandelen fietsen overnachten in hostel

Nieuwe Kunstwerken in Koksijde en Oostende

Ontdek twee opmerkelijke nieuwe kunstwerken tijdens Beaufort 2024! In Koksijde presenteert Jorge Macchi "All the words in the world", een intrigerend kunstwerk dat de verbeelding prikkelt. In Oostende introduceert Femmy Otten dan weer "Moeder", een opmerkelijk beeldhouwwerk dat de oerkracht van moederschap verbeeldt.

Fietsen langs zee, kunst en betoverende landschappen

Langs de Belgische kustlijn word je verrast door talloze sculpturen. Met de wind in je haren, genietend van de gezonde zeelucht verken je op de fiets het moois en artistieke dat de kust te bieden heeft.

Verschillende uitgestippelde fietslussen brengen je langs de Beaufort-kunstwerken en bieden een unieke beleving om kunst te ervaren in combinatie met de natuurlijke pracht die de kust te bieden heeft. Krijg je er maar niet genoeg van? Breid dan zelf een fietslus uit door er nog een tweede aan te koppelen.

Ontdek de fietsroutes

Wandelen langs de eindeloze horizon

Trek je comfortabelste paar schoenen aan en ontdek strand, zee en kunst in elke kustgemeente. Voel het zand tussen je tenen en proef het zout op je lippen terwijl je je laat verwonderen door de Beaufort kunstwerken tijdens een inspirerende wandeling langs de kust.

Per kustgemeente vind je een wandelroute die je tot bij de verschillende kunstwerken brengt. Let wel op! De routes zijn niet bewegwijzerd.

Ontdek de wandelroutes

Verblijf en Verken de Kust met HI Hostels

Maak van je kunstbezoek een onvergetelijke ervaring door te verblijven bij HI Hostels langs de kust. Of je nu de kunstwerken van Beaufort 2024 wilt ontdekken, de natuurlijke schoonheid van de kust wilt verkennen of gewoon wilt ontspannen aan het strand, onze hostels bieden comfortabele accommodatie tegen betaalbare prijzen.

Verblijf in HI Hostel De Ploate in Oostende of HI Hostel De Peerdevisser in Oostduinkerke en laat je betoveren door de kunst, cultuur en gastvrijheid van de Belgische kust. Boek nu je verblijf en maak van je kunstavontuur een complete ervaring!

Beaufort 2024 kunst aan de kust wandelen fietsen overnachten in hostel

Doe Mee aan onze Fotowedstrijd

Heb je mooie foto's gemaakt tijdens je verblijf bij onze HI Hostels of tijdens je verkenning van Beaufort 2024?

Doe dan mee aan onze fotowedstrijd en maak kans op geweldige prijzen! Deel jouw mooiste foto's met de hashtag #OntdekDeKustMetHI en laat ons jouw kustavonturen zien. Elke laatste vrijdag van de maand selecteren we de leukste foto als winnaar, dus vergeet niet mee te doen en je kans te wagen!

Wat kan je nu juist winnen? Een gratis overnachting én lidmaatschap (voor nieuwe leden) bij HI Hostels! We verloten deze prijzen elke maand onder 3 gelukkige winnaars!

Ontdek onze Facebook en Instagram pagina