Laat je inspireren op Reismarkt

Maxine

Zondag 5 maart tovert Wegwijzer de Stadshallen om tot de Reismarkt. Uniek in z’n soort, is Reismarkt een ontmoetingsplek en uitwisselingsplaats van informatie van reizigers zelf. De place-to-be voor zowel backpackers, wandelaars, fietsers, wereldreizigers, citytrippers of koppels met kinderen, die hun reis zelf willen voorbereiden.

Reizigers informeren reizigers

250 ervaren reizigers maken bezoekers wegwijs in een streek, land of continent. Tijdens een persoonlijk gesprek of via beeldreportages delen ze hun eigen reiservaringen en beantwoorden ze alle denkbare reisvragen.

Reizigers op zoek naar tips over een bepaalde bestemming, routes, idyllische kampeerplekken, of praktische informatie over reisverzekeringen of geldzaken, vinden op Reismarkt een correct antwoord. Bijna alle bereisbare bestemmingen en reisvormen komen aan bod. Reismarkt is dé plek bij uitstek om straffe verhalen en –vooral - informatie heet van de naald te krijgen.

Naar jaarlijkse gewoonte staan thema’s zoals gezond op reis, reizen met kinderen, lang op reis, wandelen, fietsen, budgetvriendelijk reizen en avontuurlijk reizen weer op het programma.

Kom langs op onze stand

De Vlaamse Jeugdherbergen vzw is een vaste waarde op Reismarkt, waar we reislustige globetrotters met plezier informeren. Je vindt ons in de bovenzaal (nr 29) en ook dit jaar valt er iets te winnen op onze stand. We geven een overnachting voor 2 personen weg in één van onze hostels. Ideaal als je na Reismarkt goesting hebt gekregen om Vlaanderen nog eens te (her)ontdekken!

Vergeet je kortingsbon niet

Jongeren tem 26 jaar betreden Reismarkt gratis. 26+ betaalt inkom.

Tickets en Prijzen

Ben je ouder of wil je iemand meenemen die ouder is? Niet getreurd! Hieronder vind je een kortingsbon die je kan downloaden:


 

Download de kortingsbon