Opendeurdag Zeejemee

Ontdek Hostel De Ploate en jeugdherberg De Peerdevisser tijdens de opendeurdag Zeejemee! Op 9 en 10 mei vind je allerlei knotsgekke activiteiten, leer je bij over een plastiekvrije zee en krijg je een gratis goodybag! Daarnaast staat in Oostende het StrandRangerlabo deze twee dagen helemaal tot jullie beschikking. Geweldig weer? Ter hoogte van het klein strand staat ook onze StrandRangercabine. Hier kom je meer te weten over alle zeezoogdieren. Cool hé!

oostende-strandcabine


Elke dag kan je om 10u00 met behulp van een cameravergroter en microscoop ontdekken wat er allemaal in onze onderwaterwereld leeft. In de ene jeugdherberg ontdek je de geheimen van het zand terwijl je in de andere ziet hoe een mossel of zeester er van dichtbij uitziet!

oostende-zeester


Heb je de Noordzee genoeg onderzocht? Ga dan op schattenjacht. Aan de hand van opdrachten die te vinden zijn in de jeugdherberg, kan je met wat denkwerk de rebus oplossen. Weet je wat helemaal top is? Bij het juiste antwoord, krijg je een geschenkje!

Jong en oud zal zich op 9 en 10 mei enorm kunnen uitleven. Kom eens een kijkje nemen in Hostel De Ploate in Oostende of jeugdherberg De Peerdevisser in Oostduinkerke en ontdek naast het programma, ook de lange tentakels van de ecologische kwal! Meer info op zeejemee.be

Zeejemee-vlaamse-jeugdherbergen-oostende-deploate-oostduinkerke-depeerdevisser