Win een Valentijnsnacht in Brussel

Tine

Vier de liefde met een romantisch verblijf

Of je nu single bent of de ware al gevonden hebt, het is altijd een goed idee om de liefde te vieren! En Brussel is daar de ideale plek voor. Omdat wij de liefde graag een handje helpen geven we een gratis overnachting weg op 14 februari - maar hou je vooral niet in om dit ook ervoor en erna te vieren.

Om jullie extra in de watten te leggen krijgen jullie de studio van hostel Bruegel ter beschikking, samen met een romantisch geschenk. De studio zeg je? Dat is extra privacy (je slaapt afgezonderd en hebt dus geen last van andere gasten – of zij hebben geen last van jullie), een extra groot dubbel bed, extra veel ruimte, een eigen badkamer en dat alles op een toplocatie in Brussel! 

Vul hieronder het wedstrijdformulier in en maak kans op de gratis overnachting. Niet gewonnen? Dan kan je nog altijd één van de tweepersoonskamers boeken (vanaf €54,60 per kamer). Deze hebben ook allemaal een eigen badkamer, sommige hebben 2 aparte bedden en sommige een dubbel bed. Ontbijt is zoals steeds inbegrepen.

Tips voor een romantisch verblijf in Brussel

1.

Geniet samen van de Brusselse skyline op het Poelaertplein bij het Justitiepaleis. Duik daarna met de lift het hart van de Marollen in.

2.

Ga rondsnuffelen op één van de markten, zoals de vlooienmarkt in de Marollen (dagelijks), de antiekmarkt op de Grote Zavel (zaterdag en zondag) of de multiculturele zondagmarkt aan het Zuidstation.

3.

Laat je inspireren door een museumbezoek! Het Museum voor Erotiek en Mythologie geeft een historisch overzicht van de erotische kunst in de loop der tijden. In het Hartenmuseum vind je de unieke verzameling van een hartspecialist met een zwak voor hartverwarmende verhalen en voorwerpen.

4.

Maak een romantische wandeling door de Tuin van het Hart - de prachtige tuin van het Van Buuren Museum, waar harten troef zijn.

5.

Sluit de dag in schoonheid af in een romantisch restaurant, een knusse kroeg of een hippe bar. In de buurt van de hostel vind je tal van leuke adresjes in de volkswijken de Marollen en de Zavel - een goed startpunt is bv de Rollebeekstraat.

Deze wedstrijd is afgelopen.

We contacteren de winnaar zo snel mogelijk.